Fontos információk az 5. Fut a Kesziről

 

Szeretnénk, ha a versenykiírás mellett az alábbi sorokat is figyelmesen elolvasnád, annak érdekében, hogy a futás tudnivalóival tisztában legyél. 

 

A Fut a Keszi verseny minden futamára ingyenes az előnevezés és a nevezés.

Szeretnénk, ha a www.futakeszi.hu, honlapon előneveznél április 5 csütörtök 12-óráig,mert ezzel meggyorsítod a munkánkat. Neked is megéri, mert a 3 táv előnevezettjei közül 150db Fut a Keszi pólót sorsolunk ki, melyet a rajt előtt átvehettek. A sorsolás eredményét az előnevezés lezárását követően, a honlapon és a versenyközpontban megnézheted. Sőt, minden előnevező, aki eljön a versenyre, a rajtszám átvételekor Fut a Keszi emlékérmet kap.

Kérjük, ha előneveztél és közben kiderül, hogy még sem tudsz részt venni a versenyen, ugyanott ahol neveztél, vond vissza a részvételedet, hogy más futhasson a te chipeddel.

Nevezhetsz a verseny napján is, 8.30-tól 9.40-ig a helyszínen, de az több időt vesz igénybe, mint az előnevezés.

A Fut a Keszi 5km-es, és a Fut a Nagykeszi 10km-es távjaira mikro chippel ellátott rajtszámot kapsz, ami csak a te futásod idejét méri. Ha akarod a verseny előtt a kijelölt ponton is (chip-kontroll) kipróbálhatod, hogy működik e. Ezzel kell, hogy átfuss a rajtszőnyegen, majd érkezéskor pedig a célszőnyegen, a kapu alatt. A rajt és célidő különbsége adja a „nettó versenyzési idődet”. Ezért nem is kell előre tolakodnod a rajtnál, mert úgyis csak akkor indul el a te időd, ha áthaladtál a rajtkapu alatt! A célba érés után, frissíthetsz, és smile palacsintát átveheted.

A rövidebb táv, a Fut a Kiskeszi a buli futás, nincs chip, a lényeg, hogy lefusd.

Mindhárom táv versenyzői együtt rajtolnak 10 órakor a rajt kapu alatt. A Kiskeszi 1 kör, a Fut a Keszi 2 kör és a Nagykeszi 4kör megtételét jelenti. Egy kör a rajtkaputól a pálya 4 sarkára kihelyezett kapukat jelenti. Azok alatt kell átfutni a kör teljesítéséhez, amit pályabírók felügyelnek.  A távok szintideje 80 percelég ahhoz, hogy 4 kör után kényelmesen a célba érj.

11.20 órakor elkezdjük az eredményhirdetést a versenykiírásban szereplő kategóriák alapján. 

A dobogóra álló versenyzők Fut a Keszi érmet és értékes ajándékokat kapnak. 

A célba érés után az értékelés sorrendjében helyezzük ki az eredményeket, melyekkel kapcsolatban lehet óvást bejelenteni az eredmények közzététele után 20 percen keresztül, melyet a versenybíró (Seltenreich József sportigazgató) vizsgál ki. Az óvás díja 5000Ft.

Ne feledd, hogy nem csak Te lehetsz futóbajnok! Ehhez hozzásegítheted családodat is! Őket külön is jutalmazzuk. Ha a család legalább 3 tagja elindul bármelyik távon, családi emléklapot kap és részt vehet a családi ajándéksorsoláson. Ha a kutyád is veled jön, vele együtt is versenyezhetsz. Kutyával csak rövid pórázzal és a hátsó sorból indulhatsz, hogy ne zavard a többi futót. A Futókat smile palacsintával, a kutyusokat csonttal várjuk a célban.

Azon versenyzők közül sorsolunk pólót és értékes ajándékokat, akik a sorsolás időpontjában jelen vannak és rajtszámuk letépett szelvényét átadják a begyűjtő Rendezőknek

A díjak és nyeremények átadását, csak a helyszínen tudjuk biztosítani.

A versenyen közös bemelegítést tartunk. A verseny előtti köszöntő szavakat a rendezvény házigazdái, Tuzson Bence Országgyűlési képviselő, Dióssi Csaba polgármester, Seltenreich József sportigazgató tolmácsolják. 

A versenyközpontban a hangár környezetében ruhatárat, mobil WC-t, öltöző sátrat, biztosítunk. 

Az ovis futáson 200 méteres távon futhatnak versenyt külön a kis, középsős, és nagy csoportosok. A távot lufival a kézben kell teljesíteniük a piciknek, Az ovis távok rajtjai a versenyközpont előtt 10.40 órakor kezdődnek. A távok 1.-2.-3. fiú és lány befutóit díjazzuk, de minden indulónak szeretnénk kedveskedni célajándékkal.

Az eredményeket és a rólad készült fotókat, videót a honlapunkról a verseny után letöltheted. 

A verseny helyszínére és vissza a lakóhelyedre ingyenes buszok indulnak a verseny előtti és utáni időben. A buszok folyamatosan szállítják a versenyzőket.

Láthatod, pont olyan versenyt szervezünk, amit Te is könnyen teljesíthetsz!                                             

      Várunk Április 7-én, a versenyen!Hírek